DE MAN ACHTER KELDERTATTOO

Keldertattoo over-ons

"Frank Senay, eigenaar KelderTattoo Veendam"

Mijn naam is Frank Senay en ik ben van het fantastische bouwjaar 1988.
Ik ben de trotse eigenaar van KelderTattoo Veendam, de studio staat voor kwaliteit, laagdrempeligheid en uiteraard de best mogelijke hygïene.

Dotwork tatoeages zijn is de stijl waar in ik me het meest thuisvoel, maar wanneer je andere ideeën hebt ben je ook altijd welkom.

Opgestaan vanuit de Kelder

KelderTattoo Veendam is ontstaan uit de passie voor tatoeages, tekenen en alles wat met kunst te maken heeft. Ik vind het de mooiste manier of jezelf te kunnen uiten en je ei in kwijt te raken.
Na een tijdje mee te hebben gelopen bij een tattooshop in het westen van het land, heb ik de keuze gemaakt om het door te zetten. Na bloed, zweet en tranen is het dan eindelijk zo ver: KelderTattoo opende zijn deuren!

KelderTattoo werkt volgens de strenge eisen van de GGD, dit wil zeggen dat de ruimte, het materiaal en de werkwijze voldoen aan de regelgeving om te mogen werken als tatoeëerder.
Er wordt alleen gewerkt met de beste kwaliteit materialen voor het beste resultaat. Daarnaast probeer ik zoveel mogelijk vegan en milieubewuste producten te gebruiken. Alles voor een betere wereld!!

Keldertattoo over ons 2